Верстка веб-сторінок з допомогою HTML та CSS : методичні рекомендації - Павленко, Юлія Степанівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал до тем першого модуля нормативної дисципліни «Програмування та підтримка веб-застосувань», а також приклади практичних завдань та зразки тестових запитань до модульного контролю. Теми укладені згідно програми дисципліни «Програмування та підтримка веб-застосувань» для студентів ІІ-го курсу спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Методичні рекомендації є корисними для викладачів, які працюють зі студентами суміжних напрямів та студентів, які навчаються за галуззю знань 12 «Інформаційні технології». Буде цікавий для розвитку додаткових вмінь та навичок з верстки веб-сторінок. Для студентів вузів, коледжів та учнів шкіл.
Keywords: HTML; CSS; верстка сайту; мова гіпертекстової розмітки HTML; семантична верстка HTML5; 004.774:004.439(072)