Табір національної єдності і євреї (1937–1939 рр.) - Сай, Галина; Say, G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано позицію Табору національної єдності в єврейському питанні. Констатовано її еволюцію, яка характеризувалася радикалізацією ставлення провладної коаліції до євреїв. The position of the Camp of national unity in the Jew’s question is analyzed in the article. Its evolution, which is characterized with the radicalization of the authority coalition’s attitude towards Jews, is constated.
Camp of National Unity and Jews (1937–1939)
Keywords: Табір національної єдності; Друга Річ Посполита; поляки; євреї; Camp of national unity; Second Rech Pospolita; Poles; Jews