Уявлення студентів-першокурсників про професію психолог - Александрова, О. Г.; Alexandrova, O. G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглядаються особливості уявлень студентів першого курсу спе-ціальності «Психологія» про майбутню професію та професійно значущі якості психолога-практика. The article considers the features of the ideas of first-year students of the speciality «Psychology» of the future profession and professionally important qualities.
Examination of Representations of First-Year Students About the Profession of Psychologist
Keywords: профіль особистості; професійна самооцінка; уявлення про професійно значущі якості особистості; personality profile; professional self-esteem; the idea of professionally important qualities