Щодо питання запровадження інтегрованого басейнового управління транскордонними водними ресурсами р. Західний Буг - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
У роботі досліджується питання запровадження інтегрованого басейнового управління транскордонними водними ресурсами р. Західний Буг. Визначено ряд інструментів для ефективного управління такими ресурсами.

The introduction of the Integrated basin management of transboundary water resource of the Western Bug are studied in the paper. A number of tools for the effective management of these resources are identified.
Keywords: транскордонні водні ресурси; transboundary water resources; управління; management; інтегроване управління; integrated management; річкові басейни; river basins