Оцінка пролонгованого впливу дозованих фізичних навантажень на діяльність кардіоваскулярної системи в студентів-гіпотоніків. - Федонюк, Н. Р.; Fedoniuk, N. R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто питання пролонгованого впливу занять фізичною культурою на корекцію гіпотонічних станів серцево-судинної системи на прикладі студентів медичного коледжу. Показано позитивний вплив спеціального комплексу фізичних вправ на стан серцево-судинної системи молоді. The question of the prolonged influence of physical training on the correction of the hypotonic state of the cardiovascular system on the example of students of medical college is examined in this article. Positive effect of the special complex of physical exercises on the cardiovascular system of young people is shown.
Evaluation of Prolonged Influence of Dosated Physical Exercises on the Activity of Cardiovascular System of Students-Hypotonics.
Keywords: гіпотонія; фізичні вправи; серцево-судинна система; hypotension; physical exercises; cardiovascular system