Безпека ринку житлової нерухомості та умови її забезпечення - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Спілка економістів України, 2015)
В статті досліджено поняття фінансово-економічної безпеки на ринку нерухомості та сучасний її стан. Запропоновано заходи щодо її забезпечення в сучасних умовах.

In the article the concept of financial and economic security in the market and its current state. The measures to ensure it in modern terms.
Keywords: безпека ринку нерухомості; фінансово-економічна безпека; ринок нерухомості; житлова нерухомість