Багаторічна динаміка річкового стоку Турії (гідропост Ковель) - Павловська, Тетяна Сергіївна; Бондарчук, Ростислав Іванович; Лихач, Марія Іванівна; Ляшук, Катерина Миколаївна; Pavlovska, Tetiana S.; Bondarchuk, Rostyslav I.; Lykhach, Mariia I.; Liashuk, Kateryna M. (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, 2018)
Визначено тенденції багаторічної динаміки середньорічних, максимальних та мінімальних витрат р. Турія (гідропост Ковель) з урахуванням природних та антропогенних чинників.
Keywords: гідрологічний режим; річка Турія; річки Волинської області; річковий стік; максимальні витрати річки; мінімальні витрати річки; середньорічні витрати річки; гідропост; модуль стоку; норма стоку; коефіцієнт кореляції; повінь; паводок; межень