Співпраця «Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку» та історичного факультету СНУ імені Лесі Українки - Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна; Рудянин, Іван Петрович; Yatsechko-Blazhenko, Tetiana V.; Rudianyn, Ivan P. (Державний історико-культурний заповідник у м. Луцьку, 2015)
26 березня 2015 р. Державному історико-культурному заповіднику у місті Луцьку виповнилось 30 років. На перших керівників заповідника була покладена нелегка місія: організація охорони території, створення матеріальної бази, формування кадрового штату та облаштування території заповідника. Усі ці роки тривала тісна співпраця між заповідником та викладачами і студентами історичного факультету Луцького державного педінституту імені Лесі Українки (тепер Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки)
Keywords: Луцьк; Луцький замок; археологічна практика; розкопки; студенти