Методичні рекомендації до лабораторного практикуму - Кадикало, Елла Максимівна; Марушко, Лариса Петрівна; Іващенко, Інна Алімівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Дані методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з хімії студентів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Зміст і структура вказівок базуються на програмі даної навчальної дисципліни. Навчально-методичне видання містить план лабораторного практикуму, методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Хімія», а також для самоконтролю при підготовці до модульних контрольних робіт та лабораторних занять подаються окремі теоретичні питання та ряд вправ для самостійного розв’язування. Рекомендовано студентам факультету біології та лісового господарства денної форми навчання, викладачам та лаборантам, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Методичні вказівки; хімія; лабораторні роботи; розв'язування задач; 54(072)