Основи оптоелектроніки: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни “Основи оптоелектроніки” є ознайомлення студентів з принципом роботи базових елементів сучасної оптоелектроніки, розгляд властивостей використовуваних матеріалів, світловодів, ознайомлення з основними конструкціями оптоелектронних пристроїв та принципами побудови волоконно-оптичних ліній зв’язку.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Основи оптоелектроніки" підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – "Фізика"
Keywords: оптоелектроніка; волоконно-оптичні лінії зв’язку; оптоелектронні пристрої