Реалізація ідей гуманізму у кримінально-виконавчій сфері: світовий досвід і Україна - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Національна академія управління, 2011)
У статті узагальнено набутий досвід гуманізації кримінально-виконавчої системи у процесі розбудови Української держави, зокрема в частині, що стосується впровадження світового досвіду у цій сфері.
Keywords: кримінально-виконавча система; незалежність України