РОЛЬ МІНІСТЕРСТВА ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ У РЕАЛІЗАЦІЇ НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ - Горбач, Вікторія (ФОП Косенко А. О., 2025)
Для оцінки ефективності низьковуглецевої політики важливим є дослідження її інституційної структури реалізації. В Україні впровадженням низьковуглецевої концепції займається низка інституцій різного рівня, які взаємодіють між собою у напрямку протидії змінам клімату.
Keywords: низьковуглецева політика; зміни клімату; сталий розвиток; 351.777(477):502.131.1:620.92