Інформаційні технології в галузі знань: методичні рекомендації для виконання лабораторних занять. - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях подано теоретичний матеріал засвоєння якого необхідне для проходження практичної частини курсу, методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт, приклади тестових завдань для оцінки рівня засвоєння предмету студентами, список рекомендованої літератури. Рекомендовано кафедрою загальної математики та методики навчання інформатики факультету інформаційних технологій і математики до опублікування та використання у навчальному процесі університету студентам ІІ курсу.
Keywords: Інформаційні технології; бази даних; електронні таблиці; 004.4