Міжнародні організації - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію про міжнародні організації. Бібліографічний покажчик включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір бібліографічних матеріалів завершено у червні 2012 р. Рекомендовано для студентів факультету міжнародних відносин.
Keywords: міжнародні організації; ООН; НАТО; ОБСЄ; бібліографічні видання; 66.4я1