Оториноларингологія - Цуманець, Ірина Олегівна (My University, 2025)
Навчально-методичний посібник підготовлений для медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Викладена тематика відповідає навчальній програмі для викладання отоларингології у медичних закладах вищої освіти. Представлена інформація щодо етіології, патогенезу, клінічних проявів, методів діагностики та лікування основних захворювань вуха, горла та носа, які повинні засвоїти здобувачі освіти медичних закладів вищої освіти, відповідає сучасним міжнародним протоколам та протоколам затвердженим МОЗ України.
Keywords: органи слуху; вухо; ніс; глотка; гортань; ENT; 616.21(072)