Теоретичні аспекти формування інтелектуальної готовності дитини до навчання в школі - Антонюк, Володимир Зіновійович; Antoniuk, Volodymyr Z. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто особливості інтелектуального розвитку дітей старшого дошкільного віку та основні напрями формування інтелектуальної готовності старшого дошкільника до навчання в школі. The article discusses the features of the intellectual development of children preschool age and basic directions of the development of intellectual readiness older preschooler to school.
Theoretical Aspects of Intellectual Readiness of the Child to School
Роботу виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: старший дошкільник; інтелектуальна готовність; навчальна діяльність; older preschooler; intellectual readiness; training activities