Місцеві фінанси - Проць, Наталія Василівна; Ткачук, Наталія Василівна; Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання включає в себе питання для обговорення, тести, практичні завдання, кросворди. Рекомендовано для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування денної та заочної форми навчання та інших економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Keywords: місцеві фінанси