Прогнозні моделі економічної безпеки освітян - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Побудовано прогнозні моделі середньомісячної заробітної плати освітян.
Keywords: економічна безпека; заробітна плата; освітяни; прогнозні моделі