До питання про цифровізацію соціальної сфери - Вознюк, Наталія Іванівна (My University, 2024)
У статті розглянуто окремі аспекти цифровізації соціальної сфери. Визначено переваги та ризики впровадження цифрових технологій у соціальний захист, зокрема акцентується увага на ризику цифрової ексклюзії, що може виникати через нерівний доступ до технологій серед різних груп населення. Внесено пропозиції щодо консолідації наявних онлайн-інструментів та створення Єдиного соціального порталу
Keywords: соціальний захист; social protection; цифровізація; digitalization; цифрові сервіси; digital services