Євгенія Іванівна Гороть - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський нціональний університет імені Лесі Українки, 2013)
Біобібліографічний покажчик серії «Біобібліографія вчених СНУ ім. Лесі Українки» присвячений науково-філологічній діяльності кандидата філологічних наук, завідувача кафедри німецької мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – професора Євгенії Іванівни Гороть. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1980 до 2013 рр., а також основні біографічні дані та вітання колег. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Адресовано науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам. The bio-bibliographical index series «Bio-bibliography scientists of Lesia Ukrainka Eastern European National University» devoted to scientific and philological activity in Philology, Head of the Department of German Philology of Lesia Ukrainka Eastern European National University – professor Yevheniya Ivanivna Horot. The papers of the scientist are presented in the bibliographic order, covering the period from 1980 tо 2013. The issue contains the biographic information and colleagues’ greetings as well. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates and students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Гороть Є. І.; Horot Ye. I.; 91.9:81д; 016:81(092)