Екскурсії у навчанні біології та природознавства - Фіщук, Оксана Сергіївна; Коцун, Лариса Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу "Екскурсії у навчанні біології та природознавства " під час виконання практичних занять. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів галузі знань 01«Освіта/Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини»
Keywords: Урок-екскурсія; Екскурсії; Навчальна екскурсія; 373.5.016:573]:005.963.3(072)