Самооцінка пацієнтами ваги тіла у резидуальному періоді інфаркту міокарда - Гузюк, А.В.; Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У резидуальному періоді інфаркту міокарда встановлено значну необ‘єктивність самооцінки рівня своєї ваги тіла пацієнтами у сторону її заниження. Необхідна розробка інформаційного контенту, що до формування системи знань факторів ризику повторного інфаркту міокарда (зокрема ожиріння) та можливості їх модифікації у резидуальному періоді захворювання.
Keywords: самооцінка; вага тіла; інфаркт міокарда