Рухливі та спортивні ігри з методикою навчання: конспект лекцій - Радченко, Олександр Вікторович (Луцький національний технічний університет, 2020)
Методичне видання складене відповідно до діючої програми курсу «Середня освіта (фізична культура)» галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура). Приведені основи теоретичного матеріалу з курсу.
Keywords: рухливі ігри; спортивні ігри; курс лекцій; 796.325 (07)