ПЕРЕДМОВА - Павліха, Наталія Володимирівна (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Обʼєднання вчених і виконання ними наукових досліджень в умовах глобальних викликів є надзвичайно важливим. За ініціативою науковців Громадської Організації «Інститут транскордонних ініціатив» у співпраці з Лабораторією проектів та ініціатив Волинського національного університету імені Лесі Українки і Волинським відділенням Спілки економістів України реалізується Програма «TOGETHER UNITED: науковці проти війни». Цю платформу створено для обміну думок та забезпечення єднання вчених різних галузей знань заради пошуку шляхів вирішення проблем війни, безпеки сталого розвитку та відновлення миру в Україні.