Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітньо-професійної програми Фінанси і кредит - Стащук, Олена Володимирівна; Карлін, Микола Іванович; Проць, Наталія Василівна; Борисюк, Олена Володимирівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Теслюк, Софія Анатоліївна; Ткачук, Наталія Василівна; Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування денної та заочної форми навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення супровідної документації, оформлення та написання звіту з проходження практики та до вибору індивідуального завдання в межах тематики кваліфікаційної роботи. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Keywords: виробнича практика; фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; кваліфікаційна робота; 330.534