Дитячий психоаналіз: діагностичний і терапевтичний дискурс - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Головною метою освітнього компоненту є висвітлення теоретикометодологічних аспектів ранньої організації психіки дитини в межах психоаналітичних концепцій та ознайомлення із прикладними здобутками дитячого психоаналізу. Основними завданнями освітнього компоненту є:ознайомлення здобувачів освіти із загальними концепціями дитячого психоаналізу та розкриття діагностичних можливостей та психотерапевтичних можливостей вивчення психіки дитини.
Keywords: історія психоаналізу дитинства; типологія дитячих конфліктів; принципи сучасної психоаналітичної терапії дитини