Детектив та журналізм: спроба ідентифікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2018)
У публікації аналізуються журналістські методи діяльності у порівнянні з роботою детектива-криміналіста. Зіставляються також варіанти кінодетективів, журналістських розслідувань та художніх текстів.

The publication analyzes journalistic methods of activity in comparison with the work of a detective-criminalist. There are also combinations of cinema detectors, journalistic investigations and artistic texts.
Keywords: маса; детектив; наука; інформаційний простір; комунікація; communication; mass; theory; rational; literature