Вступ для спеціальності: програма нормативної навчальної дисципліни - Сидорук, Ірина Ігорівна; Sydoruk, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Основна мета дисципліни полягає в ознайомленні студентів із теоретичною базою соціальної роботи, основами професійної діяльності соціальних працівників, процесом взаємодії з клієнтом, основними поняттями спеціальності «соціальна робота» та її теоретичними засадами, формуванні гуманістичноорієнтованого професійного світогляду майбутнього соціального працівника.
Програма навчальної дисципліни «Вступ для спеціальності» підготовки бакалавра, галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота, за освітньою програмою Соціальна робота, Організатор соціальнопедагогічної діяльності в соціумі, соціальний педагог, педагог-організатор.
Keywords: засади соціальної роботи; Діяльність соціальних працівників; соціальна робота; соціальний працівник