Пропедевтика внутрішньої медицини. Суб'єктивне дослідження в практиці лікаря - Романчук, Олександр Петрович; Яковенко, Олег Констянтинович; Сидор, Наталія Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розроблене видання, згідно навчальної програми з освітнього компоненту Пропедевтика внутрішньої медицини, розглядає питання суб’єктивного обстеження хворого. Видання підготовлено з урахуванням вимог кредитно-модульної системи навчання, доповнює лекційний матеріал, містить елементи силабусу, може бути використано під час лабораторних занять та при самостійному вивченні окремих розділів ОК. Містить перелік питань для підготовки до підсумкового контролю. Буде корисним при вивченні освітніх компонентів в межах ОК Пропедевтика внутрішньої медицини. Методичне видання призначено для викладачів та здобувачів освіти денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина.
Keywords: пропедевтика; внутрішня медицина; обстеження; анамнез; опитування пацієнта; 616-07(072)