Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР магістр, спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційні системи та технології в менеджменті зовнішньоекономічної діяльності. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Інформаційні системи управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. 2. Технології оброблення зовнішньоекономічної інформації.
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign trade