Апокопа із суфіксацією у варіантах власних жіночих імен жителів Маневицького району Волинської області - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано жіночі варіанти імен жителів Маневиччини, утворені за допомогою апокопи та апокопи із суфіксацією. Виявлено малопродуктивні та непродуктивні словотвірні типи зі зменшено-пестливими та згрубілими відтінками у значенні.
Апокопа из суффиксом в вариантах собственных женских имен жителей Маневического района Волынской области
Apokopa with Suffix in the Variants of the Proper Womans Names of Habitants in Manevichi District of Volyn Region
Keywords: власні імена; варіанти; апокопа із суфіксацією; малопродуктивні та непродуктивні типи