Маркетингові дослідження та аналіз інформації: силабус дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Вибіркова дисципліна «Маркетингові дослідження та аналіз інформації» спрямована на формування фахових компетенцій у сфері аналізу маркетингової інформації шляхом безперервного удосконалення методів роботи з маркетинговою інформацією, використання досягнень вітчизняної та зарубіжної науки, найкращого практичного досвіду. Особлива увага приділяється здобуттю практичних навиків проведення маркетингових досліджень.
Силабус дисципліни «Маркетингові дослідження та аналіз інформації» на отримання другого (магістерського) ступеню вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент»
Keywords: маркетингові дослідження; аналіз інформації