Вплив соціальних мереж на гармонійність у стосунках між партнерами - Федоренко, Раїса Петрівна; Fedorenko, Raisa P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Сучасні інформаційні технології швидко опановують широке коло діяльності в галузі індустрії дозвілля. Серед спектру ефектів, що спостерігаються внаслідок цього поширення, є позитивні та негативні, як і в більшості видів людської діяльності. Кожен з цих наслідків заслуговує на дослідження. Актуальність дослідження полягає в тому, що на сьогоднішній день все ще не розроблена чітка та загальноприйнята система критеріїв інтернет-залежності у осіб різних вікових категорій та їх впливу на розвиток взаємин між партнерами.