Предикати якості у канві інших семантичних типів предикатів - Мельник (Пасічник), Ірина Анатоліївна; Melnyk (Pasichnyk), I.A. (Донецький національний університет, 2005)
У статті розглянуто предикати якості на тлі інших семантичних типів предикатів, вирізнено та описано типи прикметникової валентності. The article deals with the problem of predicatives of quality on the basis of semantic types of the predicatives. Ihe types of adjective valency are distinquished and described.
Предикаты качества среди других семантических типов предикатов
Мельник (Пасічник) Ірина Анатоліївна - канд. філол. наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: предикати; предикати якості; предикати дії; предикати стану