Туристичні об’єкти територіальних громад Волинської області - Мельник, Андрій Васильович; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (International science group, 2021)
Зосереджено увагу на нормативно-правовій базі, що регулює процес утворення та функціонування шкільних музеїв, подано типізацію цих закладів, головні завдання у галузі туризму, виокремлено окремі типи шкільних музеїв, що створені на території Луцького району. Деталізовано їх геопросторове розміщення в розрізі ТГ. Окреслено основні туристичні можливості таких закладів. Виокремлено проблемні моменти розвитку закладів та запропоновано шляхи їх подолання.
Keywords: Волинська область; Луцький район; музеї; шкільні музеї; територіальні громади; децентралізація