Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія) - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У навчальній дисципліні Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») представлено теоретико-методологічні, практичні та вікові засади функціонування психіки та поведінки людини в нормі та з особливостями розвитку, психологічну специфіку освітньої діяльності. У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння навчального курсу “Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія)” підготовки бакалавра, галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література Освітньо-професійної програми «Середня освіта. Українська мова та література. Світова література».
Keywords: психологія; основи психології; вікова психологія; педагогічна психологгія; соціальна психологія