Використання інформаційних технологій для відбудови пошкоджених об’єктів інфраструктури - Лук’янчук, Юрій; Багнюк, Наталія; Берайа, Дмитро (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
На сьогоднішній день Україна, незважаючи на свої значущі потенціали та ресурси, стикається із серією викликів у сфері економіки та інвестицій. В зв’язку з воєнними діями є багато зруйнованих або пошкоджених об’єктів, які потребують залучення коштів для їх реконструкції. Обробка даних про зруйновані або частково пошкоджені об’єкти є дуже повільною або на даний час не відбувається взагалі по деяких об’єктах. Для відновлення економіки нашої країни важливо мати інформацію про такі об’єкти, що дасть можливість їх відновлення і функціонування, а також створення нових робочих місць.
Keywords: інформаційні технології; об’єкти інфраструктури; реконструкція та відновлення; 004.4