Менеджмент: методичні вказівки до самостійної роботи - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки до самостійної роботи містять змістове наповнення освітнього компонента, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання для проведення підсумкового контролю, питання на екзамен, короткий термінологічний словник, рекомендовану літературу.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем факультету економіки та управління.
Keywords: Менеджмент; організація; менеджер; функції менеджменту; 005(072)