Пам’яті Леоніда Романовича Калапуші - Головіна, Н. А.; Кобель, Г. П.; Golovina, N. A.; Kobel’, G. P. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Висвітлено життєвий шлях та досягнення відомого педагога – одного із засновників фізичної науки на Волині Леоніда Романовича Калапуші.;The life and the achievements of well-known teacher, one of Volyns’ physics foundators Leonid Romanovych Kalapusha are considered.
In the Commemoration to Leonid Romanovych Kalapusha
Keywords: життєвий шлях; наукова діяльність; основні досягнення; Волинський національний університет імені Лесі Українки; life; scientific activities; main results; Lesja Ukrainka Volyn National University