Теоретичний аспект вивчення якості життя медичних працівників - Карпук, Ю. Я.; Магдисюк, Людмила Іванівна; Karpuk, Yu. Ya.; Mahdysiuk, Liudmyla I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Якiсть життя – цe критeрій блaгополуччя суспільства в цілому. В даний час спостерігається тендеція до переїзду медичного персоналу за кордон, де якість життя за показниками є вищою.
Keywords: здоров’я; якість життя; особистість; пізня зрілість; населення; психологічні особливості; психічне здоров’я; психологічне благополуччя