Наукова комунікація іноземною мовою: силабус нормативно освітнього компонента - Крюкова, Юлія Дмитрівна; Троцюк, Аїда Миколаївна; Ясінська, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус нормативного освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною мовою» підготовки магістра, за спеціальністю (галузі знань) 106 «Географія» (10 Природничі науки), освітньо-професійної програми «Регіональний розвиток і просторове планування».