Транспортна мережа як важливий елемент туристичної інфраструктури (на прикладі Вишнівської ТГ Волинської області) - Єрко, Андрій Віталійович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Вивчено процес утворення Вишнівської територіальної громади (ТГ) Ковельського району Волинської області. Визначено особливості розвитку транспортної мережі, що створена та функціонує на території громади. Визначено її роль як важливого елемента туристичної інфраструктури. Запропоновано шляхи ЇЇ удосконалення та покращення функціонування.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; туризм; транспорт; туристична інфраструктура; Вишівська ТГ; 911.3:338.47(477.82-72)