Композиція танцю: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Засвоєння ґрунтовних теоретичних знань з композиційної побудови танцювального номеру, жанрової стилістики танців, особливостей проведення особливостей та методології постановочної та репетиційної роботи в хореографії, а також набуття практичних навичок у сфері вмілого грамотного застосування набутих знань
Keywords: танець; композиційна побудова; хореографія