Про неточні транзитивні зображення скінченної інверсної симетричної напівгрупи - Волошина, Тетяна Володимирівна; Voloshyna, T. V. (Одеський Національний Університет імені І.І. Мечникова, 2005)
Обчислено степені неточних транзитивних зображень скінченної симетричної інверсної напівгрупи. Отримано аналог леми Бернсайда для транзитивних підстановочних зображень скінченної симетричної інверсної напівгрупи. We have counted the degrees of unfaithful transitive representations of the inverse symmetric semigroup IS_n. An analogue of Bernside's lemma is proved for transitive permutation representations of IS_n.
On unfaithful transitive representations of finite inverse symmetric semigroup
Волошина Тетяна Володимирівна - доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: інверсна симетрична напівгрупа; inverse symmetric semigroup; підстановочне зображення; permutation representation; транзитивне зображення; transitive representation