Практика перекладу з основної іноземної мови: програма вибіркової навчальної дисципліни - Добжанська-Найт, Наталія Іванівна; Dobzhanska-Nait, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Практика перекладу з основної іноземної мови» включає мету та завдання курсу, вимоги, перелік тем, оцінювання.
Програма навчальної дисципліни «Практика перекладу з основної іноземної мови» підготовки бакалавра, галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», спеціальності прикладна лінгвістика, за освітньої програмою «прикладна лінгвістика»
Keywords: програма дисципліни; вибіркова дисципліна; переклад; практика перекладу; іноземна мова; англійська мова