Стимулювання енергоефективності житлового сектору як запорука енергетичної безпеки України - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Проблема енергозбереження в Україні є однією з пріоритетних для забезпечення енергетичної безпеки держави. Житловий сектор України має найбільший потенціал енергоефективності, оскільки споживає значну частку природного газу в Україні, при цьому втрати енергії становлять близько 60 %.
Keywords: енергоефективність; житловий сектор; енергетична безпека держави