Видовий склад та біоморфологія рослин болотного комплексу «Урочище Городище» НПП «Прип’ять-Стохід» - Краснодемський, Роман; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Шукалович, Ольга; Krasnodemskyi, Roman; Kuzmishyna, Iryna I.; Shukalovych, Olha (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
За результатами досліджень вважаємо рослинність болота урочища "Городище" НПП «Прип’ять-Стохід» евтрофною, а болото – низинним. Слід встановити моніторинг за ценопопуляцією Dactylorhiza incarnata (L.) Soo.
Keywords: болотні рослини; Урочище Городище; НПП «Прип’ять-Стохід»