Рекреаційний потенціал об’єктів ПЗФ басейну р. Кульчин. - Нетробчук, Ірина Марківна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Стельмах, Валентина Юріївна; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (My University, 2023)
Вивчено рекреаційний потенціал малої річки Волинської області – р. Кульчин (лівої притоки р. Турія). Описано її морфометричні показники. Охарактеризовано об’єкт природно-заповідного фонду (ПЗФ) басейну річки. Подано пропозиції щодо заходів оптимізації рекреаційного використання об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; річка; р. Кульчин; р. Турія; Турійська ТГ; Ковельський район; Волинська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)