До питання про застосування загальнорозвивальних вправ у школі - Ковальчук, Надія Миколаївна; Санюк, Володимир Іванович; Kovalchuk, Nadiia M.; Saniuk, Volodymyr I. (Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова, 2012)
У статті подано матеріали дослідження, які свідчать про недостатнє використання загальнорозвивальних вправ для розв’язання освітніх та оздоровчих завдань у роботі з учнями середніх шкіл, а також наведено методичні рекомендації щодо використання цих вправ з предметами. In the article materials are given researches which testify to the insufficient use of exercises for general development, through which можна to decide educational and health tasks in-process with the students of middle schools, and also methodical recommendations are resulted in relation to the use of these exercises with objects.
To question about application of exercises for generaldevelopment atschool
Keywords: загальнорозвивальні вправи; загальноосвітня школа; вчителі; вправи з предметами; учні; exercises for general development; general school; teachers,; exercises with objects; students