Аналітичний огляд інноваційних фізкультурних та спортивних всеукраїнських проєктів для учнівської молоді - Гнітецька, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Викладено аналітичний огляд основних інноваційних всеукраїнських проєктів/заходів з рухової діяльності для учнів закладів загальної середньої освіти (на період 2023-2024 навчальний рік)
Keywords: фізкультурні проєкти; учні; інновації; аналітичний огляд